2073N MAC Filter Display bug ?

Discussions for BiPAC Homplug products: P106N, P106R2, 2073N, 2074..etc
Post Reply
TonySan
Posts: 2
Joined: Mon Feb 23, 2015 5:12 pm

2073N MAC Filter Display bug ?

Post by TonySan » Mon Feb 23, 2015 5:23 pm

I have my 4 month old 2073N happily configured and running, and have duplicated the 4 SSIDs from my 7700N onto it with MAC filtering on each SSID.

When I come to review the settings however, the display does not show the MAC addresses that I entered, it just shows the same ones each time, but the quantity is correct.

for example (not using real MAC) if:

SSID1 is configured with
AA:AA:AA:AA:AA:AA and BB:BB:BB:BB:BB:BB

SSID2 is configured with
CC:CC:CC:CC:CC:CC and DD:DD:DD:DD:DD:DD and EE:EE:EE:EE:EE:EE

when i then view SSID2 later by selecting from the drop down, I see
AA:AA:AA:AA:AA:AA and BB:BB:BB:BB:BB:BB and EE:EE:EE:EE:EE:EE

The MAC addresses I type in are working per SSID, but I cannot see them to review them. Does the same with IE and Chrome.

Is there a firmware that fixes this apparent display bug, or do I just have to live with it ?

billion_fan
Posts: 5201
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: 2073N MAC Filter Display bug ?

Post by billion_fan » Tue Feb 24, 2015 10:16 am

TonySan wrote:I have my 4 month old 2073N happily configured and running, and have duplicated the 4 SSIDs from my 7700N onto it with MAC filtering on each SSID.

When I come to review the settings however, the display does not show the MAC addresses that I entered, it just shows the same ones each time, but the quantity is correct.

for example (not using real MAC) if:

SSID1 is configured with
AA:AA:AA:AA:AA:AA and BB:BB:BB:BB:BB:BB

SSID2 is configured with
CC:CC:CC:CC:CC:CC and DD:DD:DD:DD:DD:DD and EE:EE:EE:EE:EE:EE

when i then view SSID2 later by selecting from the drop down, I see
AA:AA:AA:AA:AA:AA and BB:BB:BB:BB:BB:BB and EE:EE:EE:EE:EE:EE

The MAC addresses I type in are working per SSID, but I cannot see them to review them. Does the same with IE and Chrome.

Is there a firmware that fixes this apparent display bug, or do I just have to live with it ?
I have replicated and reported the issue, I will drop a update here in due course

TonySan
Posts: 2
Joined: Mon Feb 23, 2015 5:12 pm

Re: 2073N MAC Filter Display bug ?

Post by TonySan » Fri Jun 19, 2015 4:43 pm

Any update ?

billion_fan
Posts: 5201
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: 2073N MAC Filter Display bug ?

Post by billion_fan » Fri Jun 19, 2015 5:24 pm

TonySan wrote:Any update ?
Just chased our engineers, I'll drop a update here once I get one

Post Reply